HTML

Nézzük meg mi vár ránk az elkövetkező hetekben!

2009.05.11. 09:44 KUTYATV

 

Blogunkban az elkövetkező időszakban minden héten bemutattunk egy-egy kutyafajtát. Ami keretében megtudhatják az adott fajokról a legfontosabb tudnivalókat!

Terveink szerint minden hónapban bemutatunk egy sztárt a kutyájával, egy interjú keretében! Ezekben a bejegyzésekben, minden fontosat megtudnak hazánk leghíresebb kutyáiról!

Valamint most keresünk egy állatorvost, aki a kutyák betegségeivel kapcsolatosan cikkekkel látja el oldalunkat, és akinek e-mailben kérdéseket tehetnek fel!

Folyamatosan kutyás képeket, videókat, játékokat, cikkeket osztunk meg önökkel, illetve nyereményjátékokban vehetnek részt!

Első nyereményjátékunk:

Kedves honlap tulajdonosok!

Nyereményjátékunkban az vehet részt aki kiteszi a linkünket az oldalára, majd ezt leírja a ide a hozzászólásokhoz aminek tartalmaznia kell weboldala linkjét valamint az ön e-mail címét, hogy tudjuk értesíteni, ha nyert! A nyertest ki fogjuk sorsolni!

Nyeremény: egy 5.000 Ft értékű TESCO vásárlási utalvány!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyatv.blog.hu/api/trackback/id/tr311105651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása